Advertisement

Nainggolan Galatasaray : Nainggolan izahatı geldi - Spor - Mizah Dünyam - İnter'de oynayan nainggolan galatasaray'a geliyor mu?

Nainggolan Galatasaray : Nainggolan izahatı geldi - Spor - Mizah Dünyam - İnter'de oynayan nainggolan galatasaray'a geliyor mu?. Galatasaray, radja nainggolan için inter ile anlaşmaya yakın. Bayburtsporlu emre balcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda arkadaşını etiketleyerek. Eski futbolcusu badou ndiaye'nin transferini resmi siteden yalanlayan galatasaray'ın orta sahadaki hedefi ortaya çıktı. Yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen galatasaray, lig başlamadan önce transfer çalışmalarına hız. Galatasaray nainggolan transferinde hangi aşamada?

İnter'de oynayan nainggolan galatasaray'a geliyor mu? Radja nainggolan welcome to galatasaray radja nainggolan özel klip. 32 yaşındaki belçikalı oyuncu, 2018'in yaz transfer döneminde 38 milyon euro karşılığında roma'dan inter'e. Orta saha arayışlarını sürdüren ve gündemine nainggolan'ı alan galatasaray'a inter'den cevap geldi. Kansere yakalanan eşi claudia lai'nin kemoterapi süreci için geçen sezonun başında cagliari'ye kiralanan, bu yaz döneminde de süper lig ekibi galatasaray'ın gündemine giren radja nainggolan'a.

Galatasaray, Nainggolan ile prensip anlaşmasına vardı ...
Galatasaray, Nainggolan ile prensip anlaşmasına vardı ... from foto.sondakika.com
Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile nainggolan'ın galatasaray'dan ise yıllık 2.5 milyon euro bir ücret alacağı belirtildi. İnter'de oynayan nainggolan galatasaray'a geliyor mu? Orta saha arayışlarını sürdüren galatasaray'da nainggolan konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen galatasaray, lig başlamadan önce transfer çalışmalarına hız. Teklife sıcak bakan 31 yaşındaki deneyimli futbolcuyu inter de galatasaray'a önerdi. Official account from radja nainggolan. Radja nainggolan welcome to galatasaray radja nainggolan özel klip. Bayburtsporlu emre balcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda arkadaşını etiketleyerek.

Tff süper lig ekibi galatasaray, radja nainggolan'ı mı transfer ediyor?

32 yaşındaki belçikalı oyuncu, 2018'in yaz transfer döneminde 38 milyon euro karşılığında roma'dan inter'e. Bayburtsporlu emre balcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda arkadaşını etiketleyerek. Galatasaray, felipe melo'nun transfer öyküsüne benzer bir operasyon için düğmeye bastı ve seri a ekibi inter'in 31 yaşındaki belçikalı orta saha oyuncusu radja nainggolan'a resmen talip oldu. Galatasaray'ın transfer gündemini uzun süredir meşgul eden radja nainggolan konusunda flaş bir romano, nainggolan için inter yönetim kurulunun cagliari'ye onu takımda tutmak istiyoruz. dediğini. Fernando için alternatif arayışını sürdüren galatasaray için i̇talya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Nainggolan'ın 1 yıllığına kiralanması için milano temsilcisi i̇nter'le görüşmeleri sürdüren galatasaray transferde mutlu sona ulaştı! Teklife sıcak bakan 31 yaşındaki deneyimli futbolcuyu inter de galatasaray'a önerdi. Haberde inter'in, sarı kırmızılıların satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği orta saha futbolcusu için. Nainggolan'ın galatasaray'dan ise yıllık 2.5 milyon euro bir ücret alacağı belirtildi. Kansere yakalanan eşi claudia lai'nin kemoterapi süreci için geçen sezonun başında cagliari'ye kiralanan, bu yaz döneminde de süper lig ekibi galatasaray'ın gündemine giren radja nainggolan'a. Galatasaray'dan son dakika nainggolan transferi harekatı. Eski futbolcusu badou ndiaye'nin transferini resmi siteden yalanlayan galatasaray'ın orta sahadaki hedefi ortaya çıktı. Orta saha arayışlarını sürdüren ve gündemine nainggolan'ı alan galatasaray'a inter'den cevap geldi.

Orta saha arayışlarını dört bir yandan sürdüren galatasaray, geçen sezonlarda talip olduğu radja nainggolan'ı gündemine aldı. Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile anlaşma sağlandı. Quot radja nainggolan quot galatasaray açiklamasi. Conte kulübü tarafından kadroda düşünülmeyen nainggolan'ın galatasaray'a transfer edileceği konuşuluyor. Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile anlaşma sağladı.

Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! İtalya'dan ...
Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! İtalya'dan ... from im.haberturk.com
Galatasaray'ın transfer gündemini uzun süredir meşgul eden radja nainggolan konusunda flaş bir romano, nainggolan için inter yönetim kurulunun cagliari'ye onu takımda tutmak istiyoruz. dediğini. Serhan türk açıkladı kanalımıza abone olmak galatasaray'a radja nainggolan müjdesi! Official account from radja nainggolan. Orta saha arayışlarını sürdüren ve gündemine nainggolan'ı alan galatasaray'a inter'den cevap geldi. İtalya'nın öne gelen spor sitelerinden corriere dello sport, galatasaray için flaş bir transfer iddiasını gündemine taşıdı. Conte kulübü tarafından kadroda düşünülmeyen nainggolan'ın galatasaray'a transfer edileceği konuşuluyor. Orta saha arayışlarını sürdüren galatasaray'da nainggolan konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Teklife sıcak bakan 31 yaşındaki deneyimli futbolcuyu inter de galatasaray'a önerdi.

Yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen galatasaray, lig başlamadan önce transfer çalışmalarına hız.

Eski futbolcusu badou ndiaye'nin transferini resmi siteden yalanlayan galatasaray'ın orta sahadaki hedefi ortaya çıktı. Tff süper lig ekibi galatasaray, radja nainggolan'ı mı transfer ediyor? Bayburtsporlu emre balcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda arkadaşını etiketleyerek. Galatasaray nainggolan transferinde hangi aşamada? Football player from @cagliaricalcio #4# twitter: İtalyan basını, galatasaray'ın radja nainggolan'ı kiralamak için inter ile temasa geçtiğini yazdı. Kansere yakalanan eşi claudia lai'nin kemoterapi süreci için geçen sezonun başında cagliari'ye kiralanan, bu yaz döneminde de süper lig ekibi galatasaray'ın gündemine giren radja nainggolan'a. Haberde inter'in, sarı kırmızılıların satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği orta saha futbolcusu için. Galatasaray, radja nainggolan için inter ile anlaşmaya yakın. Nainggolan'ın galatasaray'dan ise yıllık 2.5 milyon euro bir ücret alacağı belirtildi. Teklife sıcak bakan 31 yaşındaki deneyimli futbolcuyu inter de galatasaray'a önerdi. Galatasaray'dan son dakika nainggolan transferi harekatı. Conte kulübü tarafından kadroda düşünülmeyen nainggolan'ın galatasaray'a transfer edileceği konuşuluyor.

İtalya'nın öne gelen spor sitelerinden corriere dello sport, galatasaray için flaş bir transfer iddiasını gündemine taşıdı. Galatasaray'dan son dakika nainggolan transferi harekatı. Galatasaray, radja nainggolan transferini bitirmek için oyuncunun kulübü inter'le temas halinde. Fernando için alternatif arayışını sürdüren galatasaray için i̇talya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Son dakika galatasaray transfer haberleri:

Nainggolan, Galatasaray yolcusu mu?
Nainggolan, Galatasaray yolcusu mu? from www.sporundibi.com
Galatasaray'dan son dakika nainggolan transferi harekatı. Official account from radja nainggolan. Transfer döneminde galatasaray'la adı anılan radja nainggolan, fenerbahçe maçının ardından habertürk spor'a konuştu. Serhan türk açıkladı kanalımıza abone olmak galatasaray'a radja nainggolan müjdesi! Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile anlaşma sağladı. İtalyan basını, galatasaray'ın radja nainggolan'ı kiralamak için inter ile temasa geçtiğini yazdı. Teklife sıcak bakan 31 yaşındaki deneyimli futbolcuyu inter de galatasaray'a önerdi. Galatasaray'ın transfer gündemini uzun süredir meşgul eden radja nainggolan konusunda flaş bir romano, nainggolan için inter yönetim kurulunun cagliari'ye onu takımda tutmak istiyoruz. dediğini.

Galatasaray'ın transfer gündemini uzun süredir meşgul eden radja nainggolan konusunda flaş bir romano, nainggolan için inter yönetim kurulunun cagliari'ye onu takımda tutmak istiyoruz. dediğini.

Kansere yakalanan eşi claudia lai'nin kemoterapi süreci için geçen sezonun başında cagliari'ye kiralanan, bu yaz döneminde de süper lig ekibi galatasaray'ın gündemine giren radja nainggolan'a. Son dakika galatasaray transfer haberleri: Official account from radja nainggolan. Orta saha arayışlarını sürdüren ve gündemine nainggolan'ı alan galatasaray'a inter'den cevap geldi. Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile nainggolan'ın galatasaray'dan ise yıllık 2.5 milyon euro bir ücret alacağı belirtildi. Conte kulübü tarafından kadroda düşünülmeyen nainggolan'ın galatasaray'a transfer edileceği konuşuluyor. İtalyan basını, galatasaray'ın radja nainggolan'ı kiralamak için inter ile temasa geçtiğini yazdı. 32 yaşındaki belçikalı oyuncu, 2018'in yaz transfer döneminde 38 milyon euro karşılığında roma'dan inter'e. İnter'de oynayan nainggolan galatasaray'a geliyor mu? Serhan türk açıkladı kanalımıza abone olmak galatasaray'a radja nainggolan müjdesi! Galatasaray'ın transfer gündemini uzun süredir meşgul eden radja nainggolan konusunda flaş bir romano, nainggolan için inter yönetim kurulunun cagliari'ye onu takımda tutmak istiyoruz. dediğini. Yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen galatasaray, lig başlamadan önce transfer çalışmalarına hız. İnter'den cagliari'ye kiralanan radja nainggolan, cagliari'nin fenerbahçe ile oynadığı hazırlık maçı sonrası transferiyle ilgili de konuştu.

Nainggolan'ın 1 yıllığına kiralanması için milano temsilcisi i̇nter'le görüşmeleri sürdüren galatasaray transferde mutlu sona ulaştı! nainggolan. Orta sahada fernando ve ndiaye'yi kaybeden galatasaray, bu bölgeye micheal seri'nin ardından bir transfer daha yapmak istiyor.

Posting Komentar

0 Komentar